Віра Панфілова (Кінчева) — біографія, новини, особисте життя, фото, відео.

Автор: | 28.02.2022

Віра Панфілова (Кінчева) — біографія, новини, особисте життя

Віра Панфілова народилася 1 вересня 1991 року в Москві.

Батько — Костянтин Євгенович Кінчев (справжнє прізвище Панфілов), знаменитий радянський і російський рок-музикант, автор пісень, лідер рок-групи «Аліса».

Мати — Олександра Панфілова, журналістка, працювала на телеканалі ТВ-6, друкувалася в різних журналах, пізніше стала прес-аташе групи «Аліса».

Старший брат по батькові — Євген, працював редактором у спортивному журналі, пізніше став завідувачем атрибутикою в групі батька.

Старша сестра по матері — Марія Панфілова, театрознавець.

Дід по батькові — Євген Олексійович Панфілов, доктор технічних наук, ректор Московського технологічного інституту (нині — Російський державний університет туризму та сервісу).

Бабуся по батькові — Людмила Миколаївна Панфілова, інженер-механік.

Дід по матері — Олексій Васильович Локтєв, радянський і російський актор театру і кіно, заслужений артист РРФСР, лауреат Державної премії СРСР.

Бабуся по матері — Світлана Михайлівна Лощиніна-Локтєва.

Віра Панфілова в дитинстві з батьками і сестрою

Віра Панфілова (Кінчева) - біографія, новини, особисте життя, фото, відео

З ранніх років Віра була долучена до творчій атмосфері завдяки батькові. Однак вирішила йти не по його стопах, а стати актрисою.

У 2008 році навчалася в школі-студії МХАТ в майстерні Кирила Серебренникова.

У 2013 році закінчила РАТІ (ГИТИС), режисерський факультет, акторська група в майстерні Сергія Женовача.

З 2013 року — актриса Театру ім. Вл. Маяковського, серед її робіт: «Російський роман» — Кіті; «На траві двору» — Валька; «Останні» — Віра; «LIEBE. Schiller »- Старий Моор, Амалія; «Батьки і сини» — Катя; «Кант» — Фридерика-Ребекка; «Мама-кіт» — Афортунада; «Август: графство Осейдж» — Джин Форда; «Мертві душі» — в епізодах, масових сценах, пісня.

Лауреат театральної премії «МК» в номінації «Краща жіноча роль. Початківці »в сезоні 2015-2016 років за роль Кіті в спектаклі« Російський роман ». Отримала номінацію «Краща жіноча роль» Російської національної театральної премії «Золота маска» в сезоні 2015-2016 років за роль Вальки в спектаклі «На траві двору».

Співпрацювала з Театром імені Ленсовета (Санкт-Петербург): «LIEBE. Schiller »- Старий Моор, Амалія.

З 2011 року знімається в кіно, дебютувавши з невеликій ролі у фільмі «Байдужість».

Далі були роботи в картинах «Життя і доля» (дочка Штрума Надя), «Петро Лещенко. Все що було. »(Циганка Злата Зобара),« Стартап »(Віка),« Ялинки 1914 »(Тетяна),« Метод »(Аня Свиридова),« Гуляй, Вася!»(Кіра).

Віра Панфілова в серіалі «Життя і доля»

Віра Панфілова в серіалі «Петро Лещенко. Все що було. «

У 2018 році на екрани вийшла військова драма «Залишитися в живих», в якій актриса виконала одну з ключових ролей — Віру Жихарева. Її чоловік військовий інженер Борис Жихарєв (Єгор Корінців) повинен підірвати стратегічно важливу для ворога греблю. Однак спроба зривається: рятуючи життя напарника старшині Петру Стрельченко (Олександр Горбатов), Борис в останній момент не наважується натиснути на важіль і в підсумку виявляється в полоні у німців. Пізніше до Віри доходять звістки, що Борис — зрадник Батьківщини. Вона вирішує сама в цьому переконатися і з’ясувати, що сталося насправді.

Віра Панфілова у фільмі «Залишитися в живих»

Далі була запрошена на головну роль в картину «Про Віру». Її героїня — Віра, самотня дівчина, яка живе навчанням і турботою про шістнадцятирічного брата. важкого підлітку Віра намагається замінити і матір, і батька, яких немає в живих. Вона зустрічає, як їй здавалося, велику любов. Але романтика обертаються для Віри трагедією: бізнесмен Максим провертає навколо дівчини масштабну фінансову аферу, після чого вона стає головним фігурантом кримінальної справи.

Знімалася в відеокліпах групи «Аліса» на пісні «Траса Е-95», «Ми прямуємо в сторону лісу», «Батьківщина». Іноді виходить на сцену разом з батьком. Пісня «Батьківщина» з альбому «Зараз пізніше, ніж ти думаєш» була записана Костянтином Кінчева разом з Вірою. Також вона співала свою партію на більшості концертів при виконанні цієї пісні.

Віра Панфілова і Костянтин Кінчев

Крім того, пісня «Гірко» з альбому «Пульс хранителя дверей лабіринту» була записана за участю Віри.

У 2013 році спільно з групою Дайте2 виконала пісню «Ігри» з альбому «Розряди».

Віра Панфілова і Костянтин Кінчев — Батьківщина

Зростання Віри Панфілової: 163 сантиметри.

Особиста життя Віри Панфілової:

Дочка лідера рок-групи «Аліса» зайнялася бізнесом | #В ТЕМІ

Багато років полягала в стосунках з актором Іваном Янковським — сином Філіпа Янковського та Оксани Фандери. Пара познайомилася з батьками один одного, через якийсь час вони стали жили разом.

Восени 2020 року Віра Панфілова заявила про розрив з Іваном. «Якщо я щаслива без, то навіщо мені бути з. Це спільне рішення, і все слава Богу », — сказала Панфілова.

Віра Панфілова та Іван Янковський

Фільмографія Віри Панфілової:

2011 — Байдужість — стиляга
2012 — Життя і доля — Надя, дочка Штрума
2013 — Петро Лещенко. Все що було. — Злата Зобара, сестра Василя, перше кохання Петра
2013 — Мама — кіт (фільм-спектакль) — Афортунада, біла срібляста чайка
2014 року — Стартап (Startup) — Віка
2014 року — Кант (фільм-спектакль) — Фридерика-Ребекка
2014 року — Ялинки 1914 — Тетяна, сестра милосердя
2015 — Метод — Аня Свиридова
2016 — Гуляй, Вася! — Кіра (в титрах Віра Кінчева)
2018 — Залишитися в живих — Віра Стрельченко
2018 — Краще, ніж люди — Жанна, сестра Барса
2018 — Префект (короткометражний) — Крістіна
2020 року — Випадковий кадр
2020 року — Ж в Д
2020 року — Драйв — Ніка
2020 року — Про Віру — Віра
2 021 — Колишня

Розлучилася з Іваном Янковським дочка Костянтина Кінчева заінтригувала знімком у весільній сукні

Восени 2020 року в Мережі з’явилася інформація про те, що Віра Кінчева і Іван Янковський розлучилися після 7 років роману. Пара познайомилася ще під час навчання в ГІТІСі — в 2016-м закохані розійшлися, але вже через рік їх роман спалахнув з новою силою. Інтернет-користувачі були готові до того, що актори найближчим часом одружаться. На це натякала і мама Івана — Оксана Фандера . Однак весілля так і не відбулося.

Зараз Янковський щасливий у відносинах із зіркою «Готелю Елеон» Діаною Пожарською . Спочатку вони заперечували свій роман, але в підсумку втомилися приховувати це від шанувальників і підтвердили чутки, які кілька місяців ходили в пресі. Сама ж Віра активно займається розвитком акторської кар’єри і не поширюється про особисте життя.

Правда, в минулі вихідні Віра дала шанувальникам привід думати, що її серце все ж зайнято. У Сторіс Кінчева виклала фото, зроблене в весільному салоні. Актриса з’явилася в лаконічному шлюбній сукні та фаті. «Тільки хардкор», — коротко підписала знімок артистка.

Після цього кадру у фоловерів, природно, з’явилося безліч питань. Однак Віра не поспішає розкривати всі карти. Цілком можливо, що весільний наряд Кінчева вибрала заради святкування дня народження іншої актриси і своєї близької подруги — Анни Слю. Вона в минулі вихідні влаштувала урочистості з нагоди свого 41-річчя.

Іван Янковський покликав заміж Віру Кінчева

актриса Віра Кінчева здивувала передплатників Помолвочное кільцем, як би ненароком промайнула на її недавньому фото. Здається, любовна історія дочки одного зі стовпів російського року і молодшого сина династії Янковських отримала цілком очікуване продовження. Віра виклала в своєму Інстаграме свіжу фотографію: вона сидить на червоній Ледянка, а на її безіменний палець надітий великий перстень. Під знімком молода актриса залишила загадкову підпис: «Червоний таз всіх нас врятував!». Подібні кільця часто асоціюються з заручинами. З огляду на, що Іван і Віра невпинно обмінюються палкими зізнаннями в любові один до одного, не варто шукати іншого кандидата в зяті Костянтину Кінчева.

Нагадаємо, артистична пара возз’єдналася в цьому серпні. Тоді Віра і Іван зробили романтичну поїздку на Сицилію, і прийняли рішення відкрити свої відносини публіці.

Під час поїздки закохані ділилися в мережі зворушливими спільними фото, наповненими ніжністю і любов’ю. «Італія. Сицилія. Савока. бар Вітеллі. Перебуваю в історичному місці, де Майкл Корлеоне зробив пропозицію Апполон »- говорив Іван. Шанувальники його творчості, зрозуміло, не могли не звернути увагу на фразу про «пропозицію руки і серця» і з нетерпінням чекали, коли ж Іван зробить його Вірі. Ймовірно, дочекалися, — пише 7days.ru.

Читайте також: Онук Янковського зустрічається з донькою Кінчева

Актор Іван Янковський попрощався з дочкою Аркадія Новикова і повернувся до колишньої дівчини

Віра Панфілова — біографія, особисте життя, чоловік, діти. Актриса серіалу Про Віру (2020)